Ремонт квартири під ключ Київ

Настав час ремонту квартири?  Компанія KYIVKEY була створена злагодженою командою експертів у сфері дизайну та реалізації інтер’єру, тому ми можемо здійснити кожну мрію про ідеальну квартиру чи будинок в Києві та околицях. Досвід і професіоналізм, накопичений роками, дозволяють нам виконувати ремонтні послуги вчасно і з увагою до дрібниць.

Здійснюючи комплексний ремонт квартири чи будинку з KYIVKEY, ви знаєте, що ми подбаємо про все, починаючи від підготовки квартири до закінчення всього ремонту. Вас цікавить ремонт квартири під ключ? Разом з нами ви створите затишний простір, де вам нарешті буде добре!

Ремонт квартири з дизайном під ключ

Перед початком ремонтних робіт ми підготуємо проект за запитом і створимо 3D дизайн, щоб ви могли побачити кінцевий ефект. Ми проконсультуємо вас у виборі найкращих матеріалів та рішень для вас. Від початку запровадження змін ви точно знаєте, коли і як вони відбудуться. Тут немає місця випадковості!

При проведенні ремонтних робіт ми гарантуємо найвищу якість виконання, економію часу та пунктуальність. Ми надійна компанія, яка якісно та за планом виконає Ваш ремонт.

У сферу наших послуг входить не тільки проектування ремонтних робіт і внутрішня обробка . Під час реалізації ми забезпечуємо повне логістичне обслуговування та контроль за ходом робіт. Ми виконуємо всі замовлення на ремонт швидко та надійно, гарантуючи, що клієнт завжди буде задоволений кінцевим результатом. Тому вам не потрібно ні про що турбуватися! З нами процес ремонту буде відповідати вашим очікуванням.

Що може включати ремонт квартири під ключ?

Ми багато років надаємо послуги з ремонту будинків і квартир в Києві та його околицях , а внутрішня обробка – наша спеціалізація. Ми виконуємо всі роботи на відмінно, а сам ремонт квартири проходить спокійно та без стресу. Виконуємо широкий спектр оздоблювальних робіт.

Обсяг оздоблювальних робіт:

  • укладання плитки – плитки, кераміки та теракоти
  • фарбування стін
  • підвісні стелі
  • гіпсокартонні будівлі та стіни
  • укладання панелей підлоги
  • встановлення дверей
  • гіпсові штукатурки
  • поклейка шпалер
  • меблі для кухні та ванної кімнати на замовлення
  • встановлення дверей
  • та багато інших робіт

Фахівці з ремонту квартири

Дизайн та комплексний ремонт будинку в Києві від KYIVKEY – це гарантія успіху! Ми надаємо всі послуги надійно та професійно. Ми використовуємо лише найякісніші матеріали, і кожен інтер’єр, який ми створюємо, готується з увагою до деталей, щоб він був функціональним і дарував найкращі естетичні враження.

Якщо ви плануєте комплексний ремонт квартири чи будинку в Києві, бажаєте завершити його чи шукаєте оригінальний дизайн – зв’яжіться з нами. Надамо професійну консультацію по проекту, створимо візуалізацію та підготуємо пропозицію. Не чекайте, втілюйте свої мрії про омріяну квартиру чи будинок. Тепер ви знаєте, як ми працюємо, тому можете спокійно приймати рішення про співпрацю з KYIVKEY. Будь ласка, зв’яжіться з нами. Ми будемо раді відповісти на всі ваші запитання.

Ремонт квартири з дизайном