Онлайн дизайн проект квартири

Онлайн дизайн інтер’єру – наша спеціалізація! Ви можете бути в будь-якій точці світу, адже з нами ви створите інтер’єр своєї мрії, не виходячи з дому. Вам не потрібно ні про що турбуватися! Ми можемо взяти на себе реалізацію та реалізацію проекту від А до Я або лише його частину – все залежить від Вас. Ми гарантуємо: повний професіоналізм, найвищу якість, пунктуальність та задоволення ваших потреб. Тоді залишиться лише насолоджуватися красивим і функціональним інтер’єром. Онлайн дизайн інтер’єру – це все, що вам потрібно.

Онлайн дизайн інтер’єру з дизайнером має багато переваг!

Онлайн-візуалізацію приміщень все частіше вибирають наші клієнти, які цінують комфорт і можливість проходити формальності в електронному вигляді. Зараз багато українців перебувають за кордоном, приїжджати кожен раз в Україну для узгодження деяких питань не має сенсу, сучасні технології дають змогу створювати дизайн проект і навіть робити ремонт квартири на відстані.

Онлайн-дизайн інтер’єру базується на планах, які ми отримуємо від архітектора, забудовника чи інвестора, але також можлива інвентаризація нами – якщо ваш будинок або квартира знаходяться в Києві або Київській області.

В якому місті Україні Ви можете зробити онлайн дизайн проект.

Ми працюємо по всій Україні: Київ, Харків, Одеса, Львів, Дніпро, Запоріжжя, Полтава, Вінниця, Черкаси,Чернівці, Кривий ріг, Хмельницький, Ужгород, Буковель, Житомир, Черкаси, Чернігів, Рівне, Біла Церква, Білогородка, Бровари, Буча, Умань.

Онлайн дизайн інтер’єру – крок за кроком, як ми працюємо?

1. Ми аналізуємо потреби та очікування

Ми зв’яжемося з вами через онлайн-платформу, де ви можете опублікувати всі свої коментарі та натхнення. Під час розмови ми обговорюємо, як працюватиме дизайн інтер’єру онлайн, але також ставимо багато запитань, щоб якомога краще дізнатися та зрозуміти ваші потреби. Вам не потрібно ні про що турбуватися! Ми будемо вести бесіду, а вашим завданням буде поділитися з нами баченням квартири вашої мрії!

2. Робимо вимірювання або спираємось на отримані дані

Це один з найважливіших етапів онлайн-дизайну інтер’єру. Чому? Тому що ми створюємо проект на основі поданих планів від архітектора, забудовника чи інвестора. Заміри та фотографії, які ми отримуємо, є ключем до створення красивого дизайну інтер’єру онлайн.

3. Створюємо вихідні пропозиції для планів

Онлайн-дизайн інтер’єру повинен захоплювати не тільки своїм стилем і послідовністю, а й функціональністю, тому ми плануємо простір також з практичної точки зору і на основі цього створюємо 3D-проекції. Онлайн дизайн інтер’єру майже готовий! На цьому етапі також варто обговорити оздоблювальні матеріали і колірну гамму.

4. Створюємо візуальну концепцію

Онлайн 3D-дизайн робить інтер’єр нашої мрії майже реальністю. Ми починаємо зі створення нашого оригінального онлайн-проекту на основі ваших уподобань. Це етап, під час якого ми обговорюємо та аналізуємо дизайн інтер’єру онлайн та вносимо корективи для отримання остаточного варіанту. Фотореалістичні візуалізації? Це також правильний час для нас, щоб подбати про них.

5. Готуємо кошторис разом з повною технічною документацією

Ми розробляємо технічну документацію, завдяки якій усі підрядники знатимуть, що робити під час реалізації проекту. Це дуже об’ємний посібник, але він зробить візуалізацію інтер’єру онлайн реальністю. Ми також створюємо кошторис, у якому ми включаємо посилання на всі продукти, що використовуються в проекті, разом із їх орієнтовною ціною та інформацією про місце придбання.

6. Контролюємо реалізацію проекту – відповідно до потреб клієнта

Після успішного завершення онлайн-планування інтер’єру настав час втілювати план у життя. Разом ми скоригуємо обсяг нагляду за реалізацією проекту.

Чим виділяється онлайн-дизайнер інтер’єру від KYIVKEY?

Як досвідчені онлайн-декоратори інтер’єрів, ми знаємо, наскільки важливо адаптувати дизайн до індивідуальних потреб і стилю кожного клієнта. З цієї причини наш метод роботи суворо персоналізований. Ми починаємо з глибокого розуміння вподобань, а потім створюємо унікальні проекти, які реалізують встановлені припущення. Крім того, наша робота не закінчується здачею проекту. Будучи онлайн-декоратором інтер’єрів, KYIVKEY  також пропонує комплексну реалізацію проектів. Ми керуємо всім процесом – від закупівлі матеріалів, через координацію роботи, до фінальних деталей. Все це для того, щоб ви могли насолоджуватися красою та комфортом новоспроектованого простору, не турбуючись про деталі.

Працюючи з нами, ви не тільки отримуєте доступ до професійного онлайн-дизайнера інтер’єру, але й до глобальної мережі постачальників і майстрів, завдяки яким ми можемо запропонувати вам найкращі матеріали та оздоблення. Створіть свій інтер’єр разом з нами, і ви побачите, як краса, функціональність і комфорт можуть поєднуватися.

Досвід більше 15 років.

Ми є фахівцями зі створення як онлайн, так і стаціонарних дизайнів інтер’єру . Ми цінуємо якість і професіоналізм незалежно від типу роботи, тому змістовна цінність обох проектів однакова. Єдина відмінність полягає в тому, що такий онлайн дизайн інтер’єру відбувається без організації очних зустрічей, на відміну від стаціонарного проектування.

Процес створення та реалізації представленого вище проекту є комплексним, оскільки включає всі необхідні елементи: від початкових проектів до їх реалізації. Нам не обов’язково проходити всі етапи, якщо вам потрібні лише окремі, зв’яжіться з нами для узгодження деталей співпраці!