Що включає дизайн інтер’єру Київ?

Що стосується технічних питань, дизайн інтер’єру визначається, серед іншого, такими:

  • Інвентаризація кімнат. Цей інвентар в першу чергу призначений для вимірювання всіх кімнат і просторів.
  • Розробка концепції проекту. Необхідно вміти розробити остаточну форму аранжування. На цьому етапі дизайнер враховує такі питання, як розташування меблів і пропозиції щодо розташування перегородок.
  • Візуалізація проекту. Це дозволяє візуалізувати ефект як для архітектора, так і для клієнта. Візуалізація дозволяє вносити корективи та зауваження від клієнта. В даний час візуалізація виконується за допомогою спеціальних програм, які дають можливість перегляду в 3D.
  • Кошторис. Він описує, серед іншого, витрати на закупівлю матеріалів, таких як меблі. Завдяки цьому можна уникнути зайвих витрат, пов’язаних з придбанням предметів, які не будуть використовуватися в аранжуванні. 
  • Документація робочого проекту. Це не що інше, як докладні інструкції для команди, яка виконує проект. Зазвичай це детальні технічні креслення. Найчастіше його готують у вигляді книги.

Як виглядає дизайн інтер’єру? Студія дизайну інтер’єру Київ

Перше, що приходить до створення дизайну інтер’єру – це визначитися з очікуваннями клієнта. До них відносяться бюджет і функції даних кімнат. На цій основі архітектор створює так званий бриф, який містить рекомендації щодо проектування. Після затвердження клієнтом архітектор починає обмір інтер’єру та створює попередню 3D візуалізацію.

На цьому етапі клієнт знайомиться з концепцією архітектора і може представити свої коментарі. На їх основі архітектор готує фінальний бриф, який представляє клієнту. У разі схвалення замовником архітектор може переходити до наступного етапу, а саме підготовки детальної технічної документації для команди, яка виконує проект. Після підготовки ним цієї документації можна зробити висновок, що дизайн інтер’єру завершено.

Як виглядає схема управління проектами дизайнера інтер’єру?

  • Аналіз потреб клієнта, бажаної естетики та очікувань. Перед початком проекту дизайнер інтер’єру проводить співбесіду та опитування, завдяки яким може створити індивідуальний проект.
  • Підготовка та презентація пропозиції дизайну інтер’єру. Умовою для початку проектних робіт є підписання договору та, як правило, передоплата.
  • Складання функціонального планування інтер’єрів у вигляді одного або кількох видів. Визначення планування перегородок, функціонального планування кімнат, розташування меблів, обладнання та всіх санітарних приміщень.
  • Візуалізація всіх проектованих інтер’єрів у вигляді 3D візуалізацій. Мета створення візуалізації – представити інвестору вибір кольорів, матеріалів, внутрішнього обладнання та освітлення.
  • Ремонт квартир Київ. Створення детальних будівельних креслень для бригади ремонтників у вигляді планування стін, проекцій, електричних і сантехнічних схем. Робочий проект повинен передбачати детальне розташування електричних розеток, вимикачів та всіх точок освітлення.
  • Перелік усіх матеріалів, меблів та освітлювальних приладів, використаних в дизайні інтер’єру, із зазначенням точної кількості, місця придбання та орієнтовних цін.
  • Допомога в підборі відповідних ремонтних бригад.
  • Координація та супровід проекту.