Як знайти гарного дизайнера

Ви довго ламали голову, робити ремонт самостійно чи довіритися дизайнеру. Ваша голова повна ідей, але ви знаєте, що без допомоги фахівця замість красивого інтер’єру ви можете отримати архітектурну місиво. Тож ви вирішили знайти «того», хто зможе зробити вашу квартиру ідеально зручним місцем для Вас, але з’являється питання ,як знайти єдиного найкращого дизайнера інтер’єру?

Хороший дизайнер інтер’єру – це комунікабельна, позитивна людина, обізнана та досвідчена, творча та  відкрита до нового та, перш за все, до потреб клієнта. На жаль, ви не можете перевірити деякі з цих функцій онлайн. Тож як вибрати найкращого дизайнера?

 Рекомендація, сайт соціальної мережі, реклама

Ви можете знайти дизайнера інтер’єру за допомогою оголошень у журналах про дизайн інтер’єру, на сайтах соціальних мереж або за рекомендацією друга. І тут, я думаю, ви погодитесь зі мною, що  рекомендація – це найкраща рекомендація . Хоча ви можете побачити добре зроблену рекламу, яка приверне вашу увагу, ви отримаєте більше думок про дизайнера з перших вуст. Якщо це хтось із ваших близьких, кому ви можете довіряти, сам випробував архітектора і залишився задоволений, вам нема чого боятися.

Портфоліо та сайт

При виборі дизайнера найбільше варто звернути увагу, звичайно ж, на її портфоліо . Подивіться, які проекти та проекти він завершив. Чи відповідають вони вашому стилю та смаку? Навіть якщо дизайни різні, вони, безперечно, мають свій власний стиль, є щось, що їх об’єднує та показує, чого ви можете очікувати, працюючи з даним дизайнером . Іноді це може бути стиль інтер’єру (сучасний, індустріальний або рустик), іноді колірна палітра (холодний або теплий), а іноді колір (інтер’єри з яскравими кольоровими акцентами). Якщо дизайн відповідає вашому смаку, ви можете запитати пропозицію.

Досвід гарного дизайнера інтер’єру

Завжди запитуйте про досвід, закінчені школи та курси. Але коли це не так важливо? Як правило, дизайнери-початківці без досвіду пропонують низькі ціни на проект. Вони хочуть отримати навички та практичні знання, а оскільки їх немає, ціна проекту не може бути такою, як у конструкторського бюро, де працюють досвідчені дизайнери. Якщо ви хочете спати спокійно, найкраще найняти когось, хто вже кілька років займається дизайном інтер’єру.

Спільна мова

Ви вибрали дизайнера, перевірили досвід, зайшли на сайт, помилувалися портфоліо і домовилися про зустріч. Після першої розмови ви відчуваєте, що хочете втекти? Будьте обережні. Ця червона сигнальна лампочка горить неспроста.

Навіть найкращий дизайнер з блискучим портфоліо не зможе задовольнити ваші вимоги, якщо вона не на одній хвилі з вами. Якщо ви не знайдете спільної мови, весь процес проектування може виявитися для вас важким випробуванням – з обох сторін. Під час ремонту у вас і так буде багато думок, тож навіщо додавати стресу незручностей?

Буде чудово, якщо між вами і дизайнером з самого початку зав’яжеться зв’язок і вона зможе з одного погляду прочитати те, що ви задумали (розмова, звичайно, знадобиться, але це ще півбіди). Сподіваюся, ви зустрінете такого дизайнера.

 Бюджет

Не бійтеся говорити про свій бюджет. Коли у вас буде виділена конкретна сума на ремонт і дизайн, обов’язково повідомте про це дизайнера. Вона підготує для вас пропозицію, яка буде відповідати вашим фінансовим можливостям. Які у вас є рішення?

Все залежить від вас, ваших потреб, часу та бюджету. На співбесіді з вами дизайнер дізнається, який варіант вам підійде.