Дизайн інтер’єру Київ на найвищому рівні

Створити простір, де в комфортних і затишних умовах відбуваються відпочинок, розмова, робота, навчання та інші повсякденні справи – це завдання, яке потребує компетентності та досвіду. Якщо ви шукаєте підтримку в цій сфері, ви можете розраховувати на неї у співпраці з нашою командою. Ми пропонуємо дизайни інтер’єру та облаштування, які забезпечують все, що можна очікувати від дизайну приміщення – вони поєднують ергономіку, комфорт та естетику. Вони відображають індивідуальний характер користувачів і вписуються в модні, сучасні архітектурні тенденції. Приміщення, організовані таким чином, ідеально виконують своє призначення, незалежно від їх призначення та площі.

KYIVKEY – модні інтер’єри, оформлені так, як ви мрієте

Ми запрошуємо вас до нас незалежно від того, чи потрібен вам проект інтер’єру для споруджуваного чи вже зведеного будинку. Ми успішно створюємо цілісні та завершені архітектурні концепції на замовлення, зокрема:

  • приватні інвестори, які планують побудувати односімейний будинок,
  • підприємства та установи, що облаштовують новий офіс,
  • власники квартир у багатоповерхівках, які хочуть зробити капітальний ремонт.

Якщо ваша мрія – це красиво і функціонально мебльовані, модні інтер’єри, ми допоможемо втілити її в плани і практичну реалізацію – просто довірте облаштування нам!


До ваших послуг досвідчені дизайнери інтер’єру

Ми надаємо професійні та комплексні послуги на основі навичок, знань та досвіду. Високі компетенції означають, що ми надійно та сумлінно виконуємо завдання, доручені нашими клієнтами. Команда KYIVKEY складається тільки з кваліфікованих професіоналів – архітекторів, що спеціалізуються на дизайні інтер’єрів, які за багато років своєї присутності в індустрії брали участь у різноманітних проектах. Завдяки цьому ми можемо створити модний дизайн, що відповідає вашим потребам, у всіх приміщеннях, які будуть облаштовані відповідно до строго заданих вимог.

Затишні інтер’єри в будь-якому стилі

Ми реалізували сотні проектів у різних стилях, тож із задоволенням облаштуємо простір для вас, незалежно від того, чи плануєте ви оформити простір у сучасному, класичному, рустикальному, індустріальному чи будь-якому іншому стилі. А може, вам не вистачає ідей і ви все ще думаєте, як підійти до дизайну свого будинку, квартири чи офісу? Тоді покладіться на нашу підтримку – ми впевнені, що поради та дизайни, які ми вам запропонуємо, повністю задовольнять вас і гарантують оформлення кімнат так, як ви хочете!

Ви віддаєте перевагу темним чи світлим кольорам? Ви віддаєте перевагу маленьким чи великим вікнам? Ви віддаєте перевагу економному, мінімалістичному чи більш витонченому стилю? Ми відкриті до ваших потреб, незалежно від того, що вони включають. Наша мета – створити послідовні та привабливі концепції в усіх відношеннях – інтер’єри, які виглядатимуть приємно та відображатимуть ваші уявлення про те, яким має бути модний, добре облаштований простір. На кожному етапі розробки проекту ми консультуємо з вами щодо будь-яких змін в декорі.


КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ

ТЕЛЕФОН

+3 (073) 350-26-00 (viber, telegram)

+3 (068) 350- 26-00

АДРЕСА

Київ, пр Правди 47


Залишити ЗАЯВКУ

(073) 350-26-00
(viber, telegram)

(068) 350- 26-00
Київ, пр Правди 47