Ремонт будинку Білогородка, Шевченкове

Як спланувати ремонт заміського будинку – від проекту до реалізації.

Як поетапно спланувати ремонт заміського будинку? Ремонт може бути захоплюючим завданням або жахливою неприємністю. На думку багатьох фахівців, успіх будь-якої діяльності багато в чому залежить від попереднього планування.

Ремонт та меблювання власної квартири чи будинку – це завжди великий виклик, який потребує прийняття багатьох рішень, часто складних і не продуманих підрядниками, які стискають терміни. Для багатьох людей це, звичайно, пригода всього життя, але для інших це стрес і виснажливий досвід. Можливо брак часу та бачення інтер’єру будинку та позбавлення від зайвого стресу є вагомою причиною почати співпрацю з дизайнером інтер’єру?

Створення дизайн проекту

Дизайнер інтер’єру  – це фахівець, який розробляє інтер’єри з урахуванням індивідуальних потреб кожного клієнта. Дуже поширеною помилкою у визначенні послуги дизайнера інтер’єру є переконання, що це люди, яким важлива тільки красива візуалізація. На сам перед дизайн будинку  включає в себе:

  • креслення функціонального планування;
  • технічна інформація, розміщення сантехніки, план електромонтажу та інше;
  • візуалізацію запроектованого простору;
  • кошторис, який визначить запланований бюджет.

Надійна ремонтна компанія

Багато клієнтів, які планують ремонт, не усвідомлюють, який обсяг роботи необхідно виконати, щоб інтер’єр став функціональним і вражаючим. З цієї причини ремонтна компанія є ідеальним рішенням. Ми надаємо свої послуги комплексно, включаючи планування наступних етапів роботи разом з клієнтом і допомогу в виборі найбільш підходящих матеріалів. Ми дбаємо про те, щоб усі очікування наших клієнтів були виправдані. Завдяки тому, що клієнт відразу прийме рішення про ремонт будинку у нас, він може заощадити час і гроші. Всі рішення ми приймаємо разом з нашими архітекторами і дизайнерами ,це допомагає уникнути розбіжностей і помилок.

Ремонт будинку Білогородка, Шевченкове, буча, Ірпінь, Чайки, Гореничі

ЯК МИ ПРАЦЮЄМО

I ЕТАП – ПРИПУЩЕННЯ

Перший, попередній і найважливіший етап – ознайомлення з інвестором, його потребами, звичками, кольоровими та матеріальними перевагами та мріями щодо інтер’єру на основі заповненої анкети.

На цьому етапі ми також визначаємо бюджет інвестицій та дату початку робіт.

II ЕТАП – ІНВЕНТАРИЗАЦІЯ

Після завершення та обговорення обстеження ми виконуємо внутрішні вимірювання, які називаються замірами та фотодокументацією / або працюємо над проектами, наданими інвестором, якщо інвестиція ще не введена в експлуатацію.

III ЕТАП – ФУНКЦІОНАЛЬНА СИСТЕМА

На основі інвестиційної інвентаризації або поданих архітектурних креслень ми створюємо функціональне планування, яке стає основою для початку роботи над концепцією. Ми розглядаємо, перш за все, функціональність проектованого інтер’єру, враховуючи потреби, вимоги та звички замовника. Ми створюємо планування інтер’єру в декількох варіантах, які представляємо клієнту на проекціях.

IV ЕТАП-ВІЗУАЛІЗАЦІЇ

Після вибору остаточного варіанту функціонального планування ми переходимо до створення візуалізацій, які мають на меті показати, як має виглядати будинок після ремонту. На цьому етапі представлені візуалізації включають конкретні матеріали, освітлення, кольори тощо.

ЕТАП V-ВИКОНАВЧИЙ ПРОЕКТ

Після прийняття візуалізації ми готуємо детальний виконавчий проект, який включає всі необхідні креслення, необхідні будівельній бригаді та столярам. Проект надаємо в електронному варіанті та у вигляді Книги проектів у двох примірниках.