Реалізація ремонту квартири в ЖК “Місто Квітві Діма”

КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ

ТЕЛЕФОН

+3 (073) 350-26-00 (viber, telegram)

+3 (068) 350- 26-00

АДРЕСА

Київ, пр Правди 47
Київ, Україна

Ремонт квартири по дизайн проекту

Ремонт квартири по дизайн проекту

Комплексний дизайн інтер’єру – це основа професійного підходу до ремонту, реконструкції чи обробки. Дизайн є основою для всіх дій і рішень на етапі обробки або ремонту квартири Київ. Комплексний дизайн інтер’єру є запорукою добре підготовленої інвестиції в межах передбачуваного бюджету.

З чого варто починати?

Якщо вам потрібно завершити чи переобладнати квартиру чи будинок, а у вас немає на це часу, відповідних знань чи бажання, спочатку пошукайте гарну фірму з ремонту квартир і створення дизайн проекту. Навіть якщо є якесь натхнення чи навіть бачення того, як має виглядати ваша квартира, і ви не хочете облаштовувати ці блоки з нуля, дизайнер інтер’єру і прораб подбають про це, адже це наша пристрасть.

Шлях від стану забудовника до квартири, готової до заселення, сповнений несподіванок, а часто й нервів: відсутність ідеї щодо функціонального розвитку наявного простору, постійні зміни та модифікації, постійна нестача матеріалів та зростання вартості, пошук додаткових галузевих команд і час простою. Що, якби ми все спланували?

Досвід наших спеціалістів  дозволяє легко, приємно і при цьому вчасно пройти обробку і навіть ремонт квартири.

Дизайнер подбає про ваш бюджет

На початку ви визначите максимальний рівень витрат, і дизайнер буде це враховувати, намагаючись корисно використати ці кошти. Це допоможе вам вирішити, в які елементи варто інвестувати більше, а де можна трохи заощадити. Наприклад, функціональні кухонні меблі хорошої якості, безсумнівно, виявляться хорошою ідеєю, тому не варто економити на сантехніці, інакше вона може призвести до дорогих проблем. На першому етапі проектування ми розподіляємо передбачуваний бюджет пропорційно, віддаючи перевагу тим елементам, які найбільше цікавлять Замовника. Цей підсумок є метою на наступних етапах розробки, оскільки він усуває несподівані витрати.

Економимо час

Зустрічі з окремими бригадами будівельників, сантехніків, електриків і меблярів, оформлення замовлень, закупівля та доставка матеріалів – все це вимагає досить багато часу, часто витраченого даремно. На основі готового проекту дизайнер має можливість спланувати окремі заходи конкретно та заздалегідь. Намагаємося, щоб роботи виконувалися згідно з графіком.

Ремонт квартир дизайн