Навіщо купувати дизайн-проект квартири?

Я часто чую: «Я сам це можу організувати — у мене стільки ідей!» Невже тоді дизайн інтер’єру непотрібний і всі дизайнери повинні негайно змінити цю роботу? Можливо я трохи упереджений, але вважаю, що хороший дизайнер інтер’єру на вагу золота! Навіщо купувати дизайн-проект інтер’єру?

Дізнайтеся про 5 причин: навіщо купувати дизайн проект інтер’єру?

1. У дизайнера є знання, досвід і нові ідеї

Ми, українці, знаємо буквально все: від футболу до інвестування на фондовому ринку. Але коли справа доходить до справи, ми всі шукаємо фахівця в тій чи іншій галузі – щоб зробити правильний вибір.

Ось чому дизайнер інтер’єру так корисний при плануванні та облаштуванні простору, в якому ми проводимо значну частину нашого життя. Саме він має той досвід, який допоможе підібрати найоптимальніші рішення, а з іншого боку, запропонує оригінальні ідеї, які зроблять інтер’єр вашого будинку оригінальним. Завдяки цьому кожен буде заінтригований тим, наскільки цікаво виглядає ваш простір.

Хороший дизайнер інтер’єру підкаже, чи можна взагалі реалізувати цю ідею, над якою ви думали пів року. Він підкаже, який вибір є не тільки естетичним, а й функціональним. Він попередить вас, які рішення неефективні, а які з них створюють лише проблеми.

2. Професіонал зробить візуалізацію – ви побачите інтер’єр квартири ще до ремонту.

Просторова уява – це риса, з якою народжуються не всі. Також важко вчитися. Це працює не за принципом звички, а за вродженою здатністю: є чи ні. Я добре знаю, скільки людей не мають просторової уяви, яка повинна характеризувати кожного хорошого дизайнера інтер’єру.

Але для всього є рішення! Завдяки фотореалістичній 3D візуалізації ви побачите те, чого не можете собі уявити: свою квартиру після ремонту! Тому я рекомендую шукати дизайнерів інтер’єру, які також пропонують 3D візуалізацію. Як і в будь-якій сфері життя, технології відповідають вашим потребам: цього разу вони полегшують прийняття правильних рішень, коли справа доходить до зовнішнього вигляду інтер’єру.

3. Дизайнер запропонує конкретні вироби та стилістичні рішення

Ремонт квартир в Києві, тобто кров, піт і сльози. Хто з нас не стикався з цим? Що, якби ви могли полегшити собі життя і придбати проект дизайну інтер’єру разом зі списком конкретних продуктів і матеріалів, необхідних, щоб надати вашому будинку новий вигляд. Спокуслива пропозиція, чи не так?

Ось чому співпраця з дизайнером інтер’єру значно полегшує прийняття рішення про ремонт. Список конкретних продуктів, адаптованих до ваших потреб, з якого ви обираєте варіант якості та ціни, який вам підходить. На початку співпраці дизайнер інтер’єру запитає про ваші очікування та переваги щодо якості та цінового діапазону продукції. Потім він надасть вам список. А це означає, що він бере на себе весь пошук товарів і матеріалів в надрах Інтернету…

Придбання дизайну інтер’єру також полегшує вибір стилістичних рішень для квартири. Ви не знаєте, чи краще вибрати один стиль, чи, можливо, ви хочете поєднати стилі, але не уявляєте, як це буде виглядати? У таких ситуаціях дизайнер інтер’єру стає героєм не тільки свого будинку. Він поєднує елементи різних стилів інтер’єру, щоб ціле було не тільки ефектним, але й узгодженим. Це можна зробити практично в будь-якій ситуації!

4. Дизайн квартири – запорука “WOW” ефекту після ремонту…

… якщо ви знайдете талановитого професійного дизайнера інтер’єру. Кожен з нас робить ремонт, щоб квартира виглядала краще після, а не до змін. Однак так буває не завжди. Вибір хорошого дизайнера інтер’єру – це ефективний спосіб втілити ваші мрії про красивий будинок.

Звичайно, дуже важливим елементом усієї цієї головоломки є ремонтна команда або спеціаліст, який береться за дизайн інтер’єру. Хороший дизайнер інтер’єру це чудово усвідомлює, тому перед початком планування зв’яжеться з фахівцем, який буде проводити ремонт, і розпитає про реальні можливості втілення конкретних ідей.

Ще краще, якщо дизайнер інтер’єру живе у вашому місті або поблизу. Тоді він повинен легко порадити фахівця, який впорається з даним дизайном інтер’єру. Проектувальник також надає підряднику технічні прогнози та може перевірити на місці, чи проект реалізується відповідно до припущень.

5. Навіщо купувати дизайн-проект інтер’єру: ви економите час і гроші!

Ви запитаєте: як це можливо, коли послуга дизайнера коштує грошей? Це, правда, коштує грошей, але, звернувшись за професійною допомогою, тобто купивши проект інтер’єру, ви можете бути впевнені, що після ремонту вам не доведеться вносити додаткові правки. Зміни з’являться вже на етапі проектування та початкової візуалізації.

Ви більше не нервуєте з приводу ремонту, як це було раніше. Замість стресу ви будете схвильовані та цікаві кінцевим результатом. Погодьтеся, душевний комфорт сьогодні – дорогий товар.

Значну частину роботи по зміні інтер’єру за вас зробить дизайнер. Ви отримуєте додатковий час, який можете використати на будь-що інше. Подумайте, скільки важливих справ ви можете надолужити або просто відпочити. Економія часу – це розкіш, яку ви отримуєте, залучаючи дизайнера інтер’єру.

Навіщо купувати проект інтер’єру? Сподіваюся, в цій статті я переконав вас, що співпрацювати з дизайнером інтер’єру дійсно варто. Ви отримуєте професійну допомогу, 3D-візуалізацію, нові ідеї, знайомитеся з конкретними продуктами і, головне, економите… час, нерви та гроші.