З чого треба починати будівництво?

Побудувати будинок – це, перш за все, мрія. Звичайно, одне і теж не може подобатися кожному, кожному можуть подобатися абсолютно різні речі.

Плануючи втілити таку мрію, як будівництво будинку, спочатку потрібно вибрати земельну ділянку, а потім архітектурний проект будівництва. При виборі ділянки важливо звернути увагу на сторони світу і підлаштувати будинок під них, щоб він мав достатню кількість сонячного світла. Сам вибір землі або ділянки елементарний і впливає на всі інші етапи будівництва.

ЯКІ ВІДМІННОСТІ ВИНИКАЮТЬ В РЕЗУЛЬТАТІ СТВОРЕННЯ ВНУТРІШНЬОГО ДИЗАЙНУ НА ЕТАПІ БУДІВНИЦТВА БУДИНКУ?

Читайте також ремонт квартир Київ і замовити дизайн проект квартири.

Дизайн інтер’єру варто створювати паралельно з будівельним проектом, тобто офіційний проект і виконавчий проект. Коли архітектор, створюючи робочий проект, вже продумує, як буде функціонувати інтер’єр, якими будуть його ергономічні та візуальні розподіли, як виглядатимуть меблі, ми впевнені, що будинок відповідатиме всім нашим вимогам. Ми завжди пам’ятаємо про архітектора будівлі, і часто не усвідомлюємо, що насправді будемо функціонувати всередині, а не зовні будинку. Тут потрібна допомога дизайнера інтер’єру.

ЩО РОБИТИ, ЯКЩО НА ЕТАПІ БУДІВНИЦТВА КОРПУСУ ТА ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У НАС НЕМАЄ ПРОЕКТУ ВІД ДИЗАЙНЕРА ІНТЕР’ЄРУ? НАВІЩО МЕНІ ДИЗАЙНЕР ІНТЕР’ЄРУ?

Будинок будується на довгі роки. Дизайнер інтер’єру допоможе інвестору перетворити будівлю на будинок, який ідеально відповідатиме сьогоднішньому стилю життя та буде настільки ж функціональним через кілька років

Наприклад: приходить електрик до інвестора і питає: де повинні бути розетки? Де лампа? Найгірше сказати: я поняття не маю. Потім кожен підрядник, чи то електрик, чи сантехнік, чи меблер, проектує сам, і тоді з цього «щось» виходить. Один великий безлад, часто проблема. Варто подбати про те, щоб всі елементи, наприклад, де розташувати мийку, а де посудомийну машину, були комплексно продумані однією людиною.

Навіщо мені дизайнер інтер’єру?

Інвестор будинку, який має дизайн інтер’єру, точно знає, де буде кухня. Електричні точки розмістили на відповідній висоті та запланували функціональне та декоративне освітлення. Встановлюємо електричні точки до готової меблевої композиції.

Інвестори часто не встигають, коли приходять до архітектора і питають, давайте почнемо з електрики . Найпоширеніший невідомий серед інвесторів. Тоді проект набирає обертів і створюється дуже швидко. Пам’ятайте, що електрика – це кінцевий ефект, який виробляється після вибору відповідних меблів для їх правильного функціонування. Інвестор будує собі будинок на 20 років або на все життя, це мрія, а мрії безцінні. Вартість дизайну інтер’єру буде непомітною ні в розстрочці кредиту, ні в користуванні – це вимірювана величина, яка окупиться, тому економити на дизайні інтер’єру немає сенсу, адже інтер’єр повинен бути таким, яким хоче користувач. Бути адаптованим до життя домочадців і дітей і відповідати їхнім потребам.