Ремонт квартири ЖК “Кришталеві Джерела”

КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ

ТЕЛЕФОН

+3 (073) 350-26-00 (viber, telegram)

+3 (068) 350- 26-00

АДРЕСА

Київ, пр Правди 47
Київ, Україна

Дизайнерський ремонт

Дизайнерський ремонт Київ

Купивши квартиру і відчувши під ногами твердий грунт, багато хто починає замислюватися про те, як зробити своє житло унікальним і неповторним, надавши приміщенню індивідуальність і характер. Дизайнерський ремонт в Києві, Україна вдало вирішує завдання виразності в інтер’єрі: звернувшись в компанію «KYIVKEY», ви відчуєте, як квартира починає оживати і стає по-справжньому рідним місцем!

Що таке дизайнерський ремонт квартири?

Дизайнерський ремонт виконується на високому професійному рівні, але якість обробки та оригінальність ідеї не говорять самі за себе. Дизайнерський ремонт – це насамперед авторська робота, і її успіх залежить від компетентності виконавця.

Властивості створення проекту

Професійний дизайн інтер’єру дозволяє раціонально використовувати простір, оптимізувати витрати та покращити естетику приміщення. Проект розробляється в кілька етапів; кожен з них виконує окрему функцію і сприяє успішному вирішенню завдань:

  • проведення обмірів, експертиза генплану, розбір комунікацій;
  • створення технічних завдань;
  • підготовка ескізу інтер’єру, узгодження загальної концепції;
  • складання та узгодження кошторису витрат;
  • розробка креслень, розрахунків, специфікацій та 3D моделей.

Проектна документація містить архітектурно-планувальні рішення об’єкта, а також технічні умови на будівельні матеріали та окремі конструктивні елементи. При необхідності виконати розрахунки інженерних мереж, освітлення та електропостачання, визначити розташування розеток і сантехніки. На наступному етапі продумується світлове оформлення і колірне рішення кімнати, меблі, текстильний дизайн і використання оздоблювальних акцентів.

Завершальною частиною проекту є 3D-модель, що візуалізує найдрібніші деталі інтер’єру, яка надається клієнту на узгодження, і вносяться корективи з урахуванням зауважень і пропозицій. Після затвердження проекту готується робоча документація, на підставі якої виконуються ремонтні роботи – розробляються профілі поверхонь, плани розбирання та складання конструкцій, схеми монтажу кухонного та сантехнічного обладнання, розташування меблів та аксесуарів тощо.

Відмінність дизайнерського ремонту від звичайного.

Навіть якщо регулярний ремонт зроблено якісно, ​​відмінності від дизайнерського ремонту очевидні – це принципово інший рівень обслуговування. Зв’язка будівельних, архітектурних і планувальних рішень з приміщенням, особистими перевагами і стилем життя клієнта дає ряд переваг:

  • максимальне розширення функціональності кімнат;
  • ґрунтовна розробка ергономіки простору;
  • компенсація недосконалостей у плануванні приміщення;
  • полегшення господарської праці;
  • економія ресурсів і зниження експлуатаційних витрат;
  • можливість впровадження інноваційних технологій;
  • реалізація нестандартних творчих ідей;
  • авторський нагляд за ходом робіт.

Етапи дизайнерського ремонту

Проект може бути розроблений як на капітальний, так і на косметичний ремонт – все залежить від початкового стану об’єкта, виділених коштів і переслідуваних цілей. План відновлення залежить від масштабу та складності робіт, які виконуються поетапно.

Компанія «Київкей» приймає замовлення на дизайнерський ремонт усіх типів приміщень – житлових, громадських та комерційних; наші співробітники мають відповідну освіту та всі необхідні дозволи. Ми займаємося дизайном інтер’єрів та ремонтом досить давно, щоб забезпечити високу якість, швидкі терміни виконання та доступні ціни без прихованих націнок.

Дизайнерський ремонт квартири

Індивідуальний дизайн квартири дозволяє ефективно використовувати обмежений житловий простір, інтегрувати освітлювальні прилади та побутову техніку з меблями та елементами декору, облаштувати комфортні місця для роботи, відпочинку та хобі. Замовивши дизайнерський ремонт квартири, ви отримаєте можливість відійти від стандартних рішень і проявити оригінальність в дизайні інтер’єру.

Консультація дизайнера не буде зайвою, якщо у вас квартира з нестандартним плануванням – ми підкажемо, як ефектно обіграти особливості дизайну приміщення. Архітектурні помилки можна компенсувати або замаскувати грою світла, форм і текстур; правильний підбір кольорів, аксесуарів і декору кардинально змінює сприйняття кімнати. Похмура квартира з північними вікнами може бути світлою і веселою, а вертикальний принт на шпалерах візуально підніме низьку стелю.

Ремонт квартир дизайн